Final Fantasy IX
- olf
- Tiszteletbeli tag
- Kapcsolat:
GenX egy trükkös srác
GenX amúgy egy trükkös srác. Egy percig se higgyétek, hogy komolyan mondja ezeket.
Ha nem akartok szopni.
Ha nem akartok szopni.
- akmal888
- Tiszteletbeli tag
Re: Final Fantasy IX
Miért, te rendeltél tőle?
- olf
- Tiszteletbeli tag
- Kapcsolat:
Nem eszik olyan forrón
Odáig nem fajult a dolog. De lehet, hogy ebben a témában neki kellene érdemben szólnia inkább. Abból több minden kiderülne. Én is kíváncsi vagyok.
- Axel
- Megszállott FF-es
Jártam már hasonlóan én is vele. Csak alátámasztani tudom, amit olf mondott.
Egyébként vatera.hu-n hitelesnek tűnnek az aukciói. Szinte csak pozitiv visszaigazolásai vannak.
Egyébként vatera.hu-n hitelesnek tűnnek az aukciói. Szinte csak pozitiv visszaigazolásai vannak.
- akmal888
- Tiszteletbeli tag
Mi olyan gázos vele? Szerintem ez közérdekű, úgyhogy írjátok csak. (Az off-miatt inkább a adás vételhez írjátok!)
húúú,gyerekek ez a játék valami eszméletlen
ilyet utoljára csak a 8-nál éreztem.És hogy mit éreztem a 8-nál?Azt,hogy átélem velük a történetet,érdekel,izgulok,hogy mi lesz.................
A nyolcat pár napja már nem tudom hanyadjára játszottam végig és már el tünt ez az érzés,és úgydöntöttem újrakezdem a 9-et...
először is a kilencet nem lehet komolyan venni,mert egy mese,de ez miért baj egy mese is lehet érdekes...
másodszor nagyon jól ki van találva a történet és ez a felszerelésből képesség rendszer is.
ami nagyon tetszett benne:
-az hogy az 1.cd-n csupán a világtérkép negyedét látjuk és csupán egy pitiáner főgonoszt ismerünk aki nagynak tűnik.
-a 2.cd-n már megismerjük a "másik kontinens" a világtérkép növekedett......és kezd kialakulni az érzés hogy kuja erősebb mint brahne (lásd.:bahamut)
-a 3.cd-n már ismerünk még 2 kontinest de ha ez nem lenne elég,egy másik világot is
és egy fura karaktert is:garlandot
-ami még tetszik az az,hogy ebben a részben van a legtöbb olyan fmv amiben "lények" is vannak
pl.: odin,atmos,bahamut,alexander
én most terra után vok abban a zidanes faluban
ilyet utoljára csak a 8-nál éreztem.És hogy mit éreztem a 8-nál?Azt,hogy átélem velük a történetet,érdekel,izgulok,hogy mi lesz.................
A nyolcat pár napja már nem tudom hanyadjára játszottam végig és már el tünt ez az érzés,és úgydöntöttem újrakezdem a 9-et...
először is a kilencet nem lehet komolyan venni,mert egy mese,de ez miért baj egy mese is lehet érdekes...
másodszor nagyon jól ki van találva a történet és ez a felszerelésből képesség rendszer is.
ami nagyon tetszett benne:
-az hogy az 1.cd-n csupán a világtérkép negyedét látjuk és csupán egy pitiáner főgonoszt ismerünk aki nagynak tűnik.
-a 2.cd-n már megismerjük a "másik kontinens" a világtérkép növekedett......és kezd kialakulni az érzés hogy kuja erősebb mint brahne (lásd.:bahamut)
-a 3.cd-n már ismerünk még 2 kontinest de ha ez nem lenne elég,egy másik világot is
és egy fura karaktert is:garlandot
-ami még tetszik az az,hogy ebben a részben van a legtöbb olyan fmv amiben "lények" is vannak
pl.: odin,atmos,bahamut,alexander
én most terra után vok abban a zidanes faluban
- tritto
- Tiszteletbeli tag
Milyen platformokra is jelent meg az FF9? Azt tudom, hogy PC-re nem, ha jól emlékszem akkor ps1 és valami, nem?
semmi csak ps1,még psp-re sem asszem
- tritto
- Tiszteletbeli tag
Akkor lehet szerzek valami ps1 emuláló programot és kipróbálom. Van valakinek lemezképe hozzá esetleg véletlenül?
van torrentel szedtem le............
- akmal888
- Tiszteletbeli tag
(Hajdani) szabályok
Gyerekek, mennyi spoiler, meg warez, de a lényeg, h kb nincs itt senki, szóval ki nem sz@rja le!
- akmal888
- Tiszteletbeli tag
Egyébként én is most játszom a 9-cel, nagyon állat. A 3. CD-n vagyok, mikor megszerezzük a Hilde Grande-ét, és szabadon száguldhatunk az égen
én tegnap toltam ki a 3.cd-t
és most a 4. cd csak annyiból áll hogy go beele a memóriába és harc........és vége.
de még mielőtt bemennék szeretnék kipróbálni mindent a világtérképen
és most a 4. cd csak annyiból áll hogy go beele a memóriába és harc........és vége.
de még mielőtt bemennék szeretnék kipróbálni mindent a világtérképen
ja és végre rájöttem mi van zizz profilképén
eddig azt hittem hogy doomtrain rossz oldalról
közben meg trance kuja még ilyet.....
eddig azt hittem hogy doomtrain rossz oldalról
közben meg trance kuja még ilyet.....
Ehhez a részhez is készült magyar felirat.
http://www.hunositokteam.hu/jatekok/let ... fantasy-ix
http://www.hunositokteam.hu/jatekok/let ... fantasy-ix