A minap elkezdtem a 4-et és van valami, ami nem hagy nyugodni: a távcsöves puskáknál (igen, rajta van a távcső), lehet még jobban zoom-olni? Mert sokszor nagyon nehéz még gamepaddal is becélozni egy-egy ellenfelet, még így, távcsővel is

Vagy ha felfejlesztem egy kicsit a fegyvert, attól lesz jobb?
Amúgy eddig nagyon tetszik a játék leszámítva azt, hogy nincsenek pihenő részek. Jön valami jó erős fazon, akit nagy nehezen elintéz az ember, erre a következő helyen már megint 2-3 tárat el kell ropogtatni. Aztán a következő helyszínen megint... Akkor volt ez igazán kellemes, mikor az óriással kellett szórakozni. Hiába jött a kutya/farkas, egyfolytában meghaltam, mert képtelen voltam eltalálni a hátán lévő nyúlványokat,és kifogytam a munícióból is : D Erre poénból előszedtem a kést (kés...óriás ellen..Na mondom ez tuti halál

) és elkezdtem késelni a bokáját, aztán kb. 3x fel is ugrottam a hátára és működött a dolog

Elkezdtem röhögni, amikor eldőlt, na mondom ilyen nincs
A gurulós köves részeknél én is sokszor meghaltam, legalább 6x vagy 7x, a katapultos, vár tetején rohangálós résznél is, és a nagy teremnél a sok buzogányos csuhással is. Ott főleg azért,mert Ashley folyton felpattant előttem és véletlenül lelőttem -____- Úgy örültem,mikor végre fogságba esett
Summa summarum, eddig tetszik a 4. rész, a sok újítással együtt. Az 1.,2.,3. részeket is nagyon szerettem (természetesen a 2. volt a kedvencem és Leonnal, mert ott nem kellett bébicsőszködni), de bejön ez az új nézet, az új inventory, hogy Leon a közelharcot is jól nyomja (ez már nagyon kellett) és hogy vannak töltőpontok és nem a mentéstől kell újra nekifutni egy-egy résznek. Ja igen, jó a történet is